Vi kontrollerer din ordre

sjekkes med vin nr

Når du bestiller på vores side og delen er markeret med (tjekket via stelnummer) så overføres bilinformationen med din bestilling, derefter tager vi og tjekker din bestilling og hvis der er problemer med din bestilling, kontakter vi dig inden afsendelse. varen sendes til dig. Det der er vigtigt er, at du bruger reg nummeret, som delen skal monteres på og ikke en anden bil, som du tror er ens. Uanset hvor god / lige en del er forbundet eller hvor god / lige bilinformation er, er de gamle traditionelle systemer ikke gode nok hele vejen. De kan ikke se, hvor chassis forskellen kan være, eller anden nødvendig information, som man kan have brug for for at finde den rigtige bildele. Det betyder, at selvom oplysningerne er korrekte fra alle kilder, er de traditionelle systemer ikke i stand til kun at finde de rigtige dele, men de producerer dele, der kan passe til din bil.

Vi hos drivlinje.dk har ikke tillid til de gamle systemer, vi tjekker alle ordrer via stelnummer, om delen er tilsluttet traditionelle systemer. De traditionelle systemer er et godt værktøj til at finde dele til din bil, men de producerer kun dele, der kan passe til din bil, og ikke dem, der kun passer til din bil. Vi har hørt mange gange, om delen er korrekt tilsluttet, eller om biloplysningerne er korrekte, så kommer det sædvanlige regnr. søgesystemet til at fungere fremragende, og hvis oplysningerne er korrekte fra alle parter, så fungerer det glimrende, og vi kan med sikkerhed sige, at dette ikke er sandt og aldrig vil slutte sig til de traditionelle systemer, da systemet er begrænset, og bildeleindustrien også kompleks til de sædvanlige regnr søgemoduler derfor tjekker vi altid din ordre, så det bliver den rigtige del i første forsøg, hvis bildelen er mærket med (tjekket via vin-nr). Desuden er de fleste informationer fra bildeleleverandører og informationer om bilen korrekte, der er et meget lille mindretal som har forkerte oplysninger og når der er forkerte oplysninger på disse to punkter ændrer disse sig over tid, uden de store problemer sidder på. det traditionelle regnr søgesystem .

Husk at det traditionelle regnr søgesystem gælder for fri fragt og retur, ved fejlbestilling for alle kategorier, undtagen kategorier som mellemakselkryds og universaldele, da disse ikke kan kontrolleres via bilens stelnummer. Bemærk også, at gratis fragt og returnering ved forkert bestilling ikke gælder for eksprespakker, vi refunderer ikke ekspresforsendelse, kun de sædvanlige forsendelser såsom Servicepakke, På døren Pakke og Virksomhedspakke.

 

To Top