Retur

Ved reklamation skal kunden rette henvendelse til Drivlinje.dk, gerne via e-mail info@drivlinje.dk, og oplyse fakturanummer og årsagen til reklamationen. Når din reklamation er godkendt modtage et fragtbrev for at kunne retunere varen. Varen skal afleveres inden for syv hverdage efter modtagelsen af ​​retursedlen. Ved returnering af varer kræves et gyldigt returnummer, ordrenummer og en forklaring på fejlen. Produkter skal returneres godt indpakket. Alle transportskader på grund af ufuldstændig emballage vil blive opkrævet hos kunden. Har du betalt med faktura eller ved direkte betaling, kan du sende et kontonummer for hurtigst mulig arbejdsgang. Bemærk venligst, at modtagelse af produktet til os ikke er det samme som en godkendt klage. Returomkostninger Omkostninger for ordrefejl, der ikke er forårsaget af Drivlinje.dk, vil blive opkrævet hos kunden sammen med forsendelsesomkostningerne. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os via e-mail: info@drivlinje.dk.

Vi tager aldrig en drivled/drivaksel tilbage, der er tilsat fedt eller den for anden måde er modificeret.

For at returretten skal gælde fuldt ud, skal følgende betingelser være opfyldt. Tjek først, at den vare, du har modtaget, matcher den, du skal erstatte.
Hvis der er et drivled, Husk at semmenligne med den gamle del inden du montere, før du omhyggeligt tester den nye drivled op mod drivakslens tænder/gear. Føj ikke fedt til drivleddet, før du er sikker på, at den virkelig passer.
For at varen kan returneres til drivlinje.dk:
- Skal den være ubrugt / fedtfri
- Komplet med alle dele
- Leveres tilbage i original emballage

Varen skal returneres med erhvervspakke eller tilsvarende, så den kommer direkte til vores firmaadresse.

Du skal selv betale for fragten, hvis du har bestilt den forkerte vare. Glem ikke at oplyse navn og adresse, bankoplysninger og ordrenr. hvis du vil have pengene tilbage for varen. Vi forbeholder os retten til at foretage fradrag for værditab på op til 100 % af varens værdi, hvis en eller flere af ovenstående betingelser ikke er opfyldt.

To Top