Garanteret rigtige del

Garantert riktig bildel

Hvis du ser dette symbol på vores produkter, kan du være sikker på, at det er den rigtige bildele. De traditionelle nummerplade søgemoduler er et ok værktøj til at finde dele til din bil, men de virker desværre ikke helt rigtigt. Det har at gøre med forskellige ting, men frem for alt at de har begrænset information. De kan ikke se, hvor de forskellige modeller ikke ligner hinanden, eller mangler anden nødvendig information, der kan være nødvendig for at finde den rigtige bildele. Carlinkment er udviklet af folk der har arbejdet længe på bildelsmarkedet, og som er blevet trætte af de gamle traditionelle systemer, de ved hvilke udfordringer bildele industrien kan have, når de får den rigtige del til din bil. Der er ingen begrænsninger med Carlinkment, det kan fungere som et komplementeringsværktøj eller som et separat system. Vi hos Drivlinje.dk producerer alle dele der kan passe til din bil med det sædvanlige regnr søgemodul og tjekker så med Carlinkment hvilken af ​​disse dele der er den rigtige del.

OBS OBS : da det danske Carlinkment system er underopbygning kontrolleres dine dele manuelt i vores system så vi sikrer dig den rigtige del

Hvornår ved jeg, at Carlinkment har undersøgt den reservedeler jeg kigger på ved drivlinje.dk?

Når du ser symbolet (Garanteret korrekt del) på produktet, har Carlinkment kontrolleret delen. Så passer delen til din bil og du behøver ikke tjekke om det er den rigtige del.

Kan det være den forkerte del med Carlinkment?

Ja, det kan det, hvis Carlinkment har modtaget forkerte oplysninger fra sine kilder såsom forkerte oplysninger om delen, forkerte oplysninger på selve bilen, dele der ikke kan tilsluttes, men stadig er forbundet til Carlinkment, hvis bilen er ombygget eller andet. på bilen er skiftet så som gearkasse eller blot en menneskelig fejl. Carlinkment fungerer 100%, så længe de har modtaget den korrekte information fra alle kilder. Sammenlignet med de sædvanlige reg søgesystemer, hvor man får de forkerte bildele, selvom oplysningerne er korrekte fra alle kilder. Det er det, der er den store forskel på Carlinkment og de andre regsuk mondul. Standard registreringsmodulerne bringer dele frem, der kan passe til din bil, men Carlinkment bringer kun de dele frem, der passer til din bil.

 

Er der ulemper med Carlinkment?

Den eneste ulempe ved Carlinkment er, at det tager lidt tid at få delene koblet til det nye system, men vi arbejder hele tiden på det. De dele, der ikke er forbundet til Carlinkment, vil stadig fungere med det almindelige system.

 

 

 

To Top