Fri retur ved fejlbestilling

Gælder alle kategorier undtagen kategori abs ring, manchetter og tilbehør

 


Vi tjekker alle ordrer og vi er i stand til at tjekke de fleste bilmærker med stelnummeret. Så længe du har indtastet registreringsnummeret, når du bestiller i feltet yderligere information, tager vi ansvar for gratis returnering. Det betyder, at vi refunderer forsendelse og returnering. Er der tvivl om den rigtige bildele, kontakter vi dig og beder om mere information. Hvis vi ikke modtager de oplysninger, vi har brug for, kan vi ikke tilbyde dig en gratis retur. Du som kunde vil herefter blive kontaktet og informeret om dette, inden produktet sendes. Du kan naturligvis fortryde uden beregning, inden varerne sendes fra Drivlinje.dk.

 


Intet system/program kan garantere, at den rigtige del til enhver tid kan leveres. Der er mange forskellige forhold, der kan medføre, at den forkerte del bliver leveret, det behøver ikke at skyldes en fejl i systemet/programmet, da det også kan skyldes bilens historik. Der kan for eksempel være ændret noget, uden at bilen er blevet omregistreret. Det er en meget mere sikker løsning at ansøge via stelnummeret. Selvom søgning via registreringsnummer er et utrolig godt værktøj, kan der opstå problemer, når f.eks registreringsnummeret ikke viser, om der er 6-trins gearkasse, 5-trins gearkasse, automat, semi-automat osv. Med stelnummeret , denne information hentes normalt i 96 % af tilfældene.

 


Bemærk, at der er nogle betingelser, du skal tage højde for for gratis returnering for at kunne ansøge:

Indtast altid det korrekte registreringsnummer. Brug ikke registreringsnummeret på en anden bil, som du tror er det samme. Hvis vi er i tvivl om, at vi har modtaget det rigtige nummer, vil vi kræve bevis/dokumentation fra dig. Pakker, der er bestilt, men ikke afhentet , falder ikke ind under fortrydelsesretten. Dette betragtes ikke som en godkendt returnering, og kunden vil blive opkrævet for alle fragtomkostninger.

For at returretten skal gælde fuldt ud, skal følgende betingelser være opfyldt. Tjek først, at den vare, du har modtaget, matcher den, du skal erstatte.
Hvis der er et drivled, Husk at semmenligne med den gamle del inden du montere, før du omhyggeligt tester den nye drivled op mod drivakslens tænder/gear. Føj ikke fedt til drivleddet, før du er sikker på, at den virkelig passer.
For at varen kan returneres til drivlinje.dk:
- Skal den være ubrugt / fedtfri
- Komplet med alle dele
- Leveres tilbage i original emballage

Som kunde (privatperson) har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager produkterne, men fortrydelsesretten gælder ikke ved gratis returnering eller fragt. Det vigtigste at huske på er, at varen skal returneres i samme stand som du modtog den og med alle dele.

To Top